CURSURI VOCATIONALE AUSTRALIA

CURSURI VOCATIONALE AUSTRALIA

O caracteristica pentru cursuri vocationale Australia – VET (Vocational Education and Training) este tendinta de a pune accentul pe dezvoltarea aptitudinilor practice intr-o anumita ocupatie, pe cand, de cealalta parte, cursurile superioare (Higher Education) pun accentul pe teorie si dezvoltare profesionala. Cursurile VET sunt diferite de cursurile la nivel superior pentru ca sunt cursuri practice, cu o durata mai scurta si un cost mai scazut, si ofera o calificare la un nivel mai jos decat cursurile la nivel superior (Bachelor, Master, etc…).

Indiferent daca doresti sa gasesti un loc de munca sau vrei sa faci primul pas catre universitate, o calificare vocationala in Australia te poate ajuta sa ajungi acolo. Sectorul vocational din Australia este bazat pe un parteneriat intre Guvern si industrie.

Institutii de educatie numite Technical and Further Education (TAFE) sau institutii private numite Registered Training Organizations (RTO) ofera calificari VET in Australia. Multe cursuri VET ofera training la fata locului, ceea ce inseamna ca nu vei invata doar in sala de clasa, ci vei obtine experienta de munca intr-un loc de munca real.

In Australia, calitatea educatiei este garantata. De fapt, siguranta si experienta studentilor internationali este protejata de lege prin actul de lege numit ESOS – Education Services for Overseas Students adoptat in anul 2000.

cursuri vocationale australiacursuri vocationale australia_2
Suntem specialisti in gasirea scolii potrivite pentru persoane de toate varstele de la liceu la cursuri superioare.
CONTACTEAZA-NE ACUM