SUBCLASE SI NIVELE DE EVALUARE A APLICATIEI PENTRU VIZA STUDENT AUSTRALIA

SUBCLASE SI NIVELE DE EVALUARE A APLICATIEI PENTRU VIZA STUDENT AUSTRALIA

Subclasa vizei de student Australia careia ii apartii, impreuna cu pasaportul pe care il detii, va afecta nivelul de evaluare a aplicatiei pentru viza de student de catre Ambasada Australiei. Nivelele de Evaluare sunt o masura obiectiva a riscului de imigrare pentru fiecare student sau subclasa.

Exista 3 Nivele de Evaluare in programele pentru viza de student Australia. Aceste nivele determina cerintele pentru aplicatia pentru viza de student potrivit cu riscul de imigrare pe care il presupune aplicantul dintr-o anumita tara care doreste sa studieze intr-o anumita subclasa.
Nivelul de Evaluare 1 reprezinta cel mai jos risc de imigrare si Nivelul de Evaluare 3, pe cel mai inalt risc de imigrare. Cu cat Nivelul tau de Evaluare este mai mare, cerintele de support a aplicatiei tale pentru viza de student vor fi mai mari.

Cursurile cu o durata mai mica de 3 luni pot fi studiate pe viza de turist.

Potrivit cu acordul SVP (Streamlined Visa Processing) intre Guvernul Australian si anumite institutii de invatamant din Australia, Departamentul de Imigrare al Australiei va procesa aplicatiile eligibile pentru viza de student Australia ca si cum ar avea un risc de imigrare scazut, indiferent de tara de provenienta a aplicantului.

Daca esti eligibil pentru SVP, nu-ti va fi alocat un nivel de evaluare si in mod normal vei avea cerinte reduse pentru aplicatia pentru viza de student.

HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES te poate asista cu aplicatia pentru viza de student si poate sa raspunda la intrebarile tale.
CONTACTEAZA-NE ACUM