UNIVERSITATE AUSTRALIA

UNIVERSITATE AUSTRALIA | FACULTATE AUSTRALIA

Cauti facultati in strainatate? Alege Australia!

Consultantii Hello Aussie te pot ajuta sa alegi cursul care ti se potriveste, indiferent daca esti in cautarea unei Facultati, unui program Master sau Doctorat in Australia.

Daca ai absolvit liceul recent, cel mai probabil te gandesti sa te specializezi intr-un anumit domeniu studiind la nivel universitar. Studiile Undergraduate in Australia se refera in general la studiile pentru o diploma Bachelor.

Cerintele de admitere la un curs de Bachelor, in general, sunt Diploma de Bacalaureat si un certificat IELTS Academic cu un scor de 6.0 minim, sau echivalent, depinzand de campul de studiu. Testele de limba engleza acceptate de universitate sunt IELTS Academic, TOEFL iBT, Cambridge ESOL si Pearson PTE.

Durata normala pentru un curs de universitate Australia – Bachelor este 3 ani. Poti de asemenea sa fast-track si sa absolvi cursul in 2 ani.

universitate australia

Cursuri post-universitare Australia (postgraduate) se refera in general, la programele pe care studentii le pot studia daca poseda experienta de munca extensiva sau au absolvit un curs de Bachelor. Programele Postgraduate variaza de la Graduate Certificate, Graduate Diploma, la Master (by Coursework), programe care au mai putin de 33% din structura cursului bazata pe cercetare.

Cerintele minime de admitere pentru un curs postgraduate sunt: studentul sa fie absolvent al unui curs Bachelor si un IELTS Academic cu un scor minim de 6.5 sau echivalent. Testele de limba engleza acceptate de universitate sunt IELTS Academic, TOEFL iBT, Cambridge ESOL si Pearson PTE.

 

Durata unui Master Australia, in general, este de 1.5 sau 2 ani. Este de recomandat ca studentii internationali sa aleaga un Master cu o durata de 2 ani ca sa se califice pentru cerintele vizei de munca PostStudy Work Visa dupa absolvire.

Cursurile de cercetare in Australia sunt acele cursuri care au mai mult de 66% din structura cursului bazata pe munca de cercetare. In acest camp de studiu gasesti doua programe: Master (by Research) si PhD (Doctorat).

Un program de cercetare in Australia te va ajuta sa dezvolti anumite aptitudini transferabile si o calificare care va contribui la succesul tau oricare ar fi campul de studiu.

Un Master (by Research) este acordat de universitate unui student care a adus o contributie unui camp de cercetare timp de 2 ani de studiu. De obicei, se cere o teza de masterat de nu mai mult de 50 000 de cuvinte pentru a arata rezultatele cercetarii.

Calificarea de Doctor se acorda ca urmare a unei contributii substantiale aduse unui camp de studiu timp de 2 sau 4 ani de cercetare.

In ambele cazuri, Master (by Research) sau PhD, programele includ anumite parti teoretice, dar activitatea principala se concentreaza in jurul activitatii de cercetare.

Suntem specialisti in gasirea scolii potrivite pentru persoane de toate varstele de la liceu la cursuri superioare.
CONTACTEAZA-NE ACUM