INTREBARI FRECVENTE STUDII AUSTRALIA

CAT ESTE TAXA PENTRU SERVICIILE DE CONSULTANTA?

HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES nu taxeaza pentru asistenta oferita clientilor. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite.

AM NEVOIE DE VIZA CA SA STUDIEZ IN AUSTRALIA?

DA. Ca sa poti obtine o viza de student trebuie sa completezi un formular de aplicatie care trebuie trimis Ambasadei Australiei impreuna cu dovezile cerute si taxa de aplicatie. Viza de student iti va fi acordata doar in cazul in care intentia ta este sa studiezi un curs acreditat in regim de norma intreaga si daca intentionezi sa te conformezi cu un anumit numar de conditii ale vizei de student dupa ce ai intrat in Australia.

Echipa HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES iti poate oferi consultanta gratuita, te poate invata cum sa aplici pentru viza de student si sa te ghideze pas cu pas.

SUNT CALIFICARILE DIN AUSTRALIA RECUNOSCUTE IN TARA MEA?

Calificarile din Australia sunt respectate si recunoscute la nivel international cand cauti un loc de munca sau doresti sa studiezi mai departe la alte universitati din lume. Ceea ce face diferenta intre sistemul din Australia si multe alte tari este Australian Qualification Framework (AQF) care este un sistem national de educare pas-cu-pas recunoscut atat in Australia cat si de catre alte tari.

CAT COSTA SA STUDIEZI IN AUSTRALIA?

Un sondaj de opinie al Guvernului Australian arata ca, in ceea ce priveste taxele de scolarizare, Australia este mai putin scumpa in mod consistent decat USA si UK. Taxele de scolarizare vor varia in functie de cursul ales sau institutie.

Costurile de pe acest website sunt doar un ghid. Costurile de trai vor varia de asemenea in functie de locatie, curs si lifestyle. Contacteaza-ne pentru informatii privind costurile intregi ale cursurilor si costurile aproximative de trai.

POT SA LUCREZ IN AUSTRALIA IN TIMPUL STUDIILOR?

Da. Studentii internationali care detin o viza de student in Australia pot sa munceasca pana la 40 de ore la fiecare doua saptamani in timpul cursurilor si nelimitat in vacante.