DESPRE HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES

Hello Aussie Student Services Australia
este o echipa dedicata sa ofere consultanta educationala,
sa asiste clientii care doresc sa studieze, sa traiasca si sa munceasca in Australia.

Bine ai venit!
Suntem o echipa de specialisti in consultanta educationala, pasionati de ceea ce facem. Suntem pasionati de Australia si pasionati sa-i asistam pe cei interesati sa experimenteze un nou stil de viata in aceasta tara.

Avem obiceiul sa ne asiguram ca studentii si clientii nostri sunt satisfacuti de serviciile noastre si ne recomanda prietenilor si cunostintelor.

Echipa HELLO AUSSIE iti ofera consultanta educationala gratuita:

  • Iti va oferi asistenta si informatii gratuite despre cursuri Australia, programe de studiu, liceu sau scoala, colegiu sau universitate din Australia;
  • Te va asista sa alegi cel mai bun curs, program si institutie de educatie pentru nevoile tale;
  • Te va ajuta sa alegi asigurarea de sanatate obligatorie OSHC;
  • Te va asista sa gasesti cazare oriunde in Australia;
  • Te va asista cu documentatia necesara pentru inscrierea la curs si viza de student Australia;

Suntem specialisti in gasirea cursului si scolii potrivite pentru studenti de toate varstele de la liceu si pana la cursuri de nivel superior.

Cauti un curs Undergraduate sau Postgraduate pentru a avansa in cariera, un curs vocational sa dezvolti noi aptitudini, un curs de limba engleza sa interactionezi mai mult cu societatea de azi sau cauti un curs care pur si simplu iti ofera posibilitatea sa petreci mai mult timp in Australia, sa te distrezi, dar sa si inveti lucruri care iti vor fi de folos in viitor? HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES este aici ca sa te asiste. Contacteaza-ne acum pentru consultanta gratuita!!!

CONTACTEAZA-NE ACUM

CUNOASTE ECHIPA

Consultantii nostri sunt inima HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES. Sunt educati si au calatorit mult, asa ca te pot asista sa planuiesti aventura educatiei in Australia.

Stefan Stinean

Director

Cu peste 7 ani de experienta in industria educatiei internationale, Stefan este persoana la care trebuie sa mergi daca vrei sa stii mai multe despre sistemul de educatie Australian si asistenta in domeniul emigrarii.

Lili IORDACHE

Consilier Educational

Lili are peste 10 ani experienta in dezvoltarea, implementarea si monitorizarea programelor de dezvoltare profesionala. Lili este persoana potrivita daca vrei ca cineva sa iti pregateasca documentele minutios.

Costin LAZARESCU

Country Manager

Costin are mai mult de 5 ani experienta in educatie internationala, este expert in PR si iubeste calatoriile. Costin este persoana la care vrei sa mergi daca doresti informatii sistemul de invatamant Australian.

PARTENERII NOSTRI

Lucram cu cei mai buni! Suntem mandri de partenerii nostri in educatie internationala, cu care lucram pentru ca experienta ta in Australia sa fie la un nivel inalt inca de la primii pasi.