CE DOCUMENTE SUNT NECESAREPENTRU VIZA STUDENT AUSTRALIA?

CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU VIZA STUDENT AUSTRALIA?

Documente viza student Australia de care vei avea nevoie ca suport al aplicatiei vor depinde de Nivelul de Evaluare unde se claseaza aplicatia ta pentru viza de student.
Exista insa, cerinte generale pentru toti aplicantii, indiferent de Nivelul de Evaluare a aplicatiei. Acestea includ: sa fii sanatos, sa ai asigurare de sanatate adecvata OSHC – Overseas Student Health Cover si sa nu ai datorii catre Guvernul Australian.

Alte dovezi care iti pot fi cerute de catre Ambasada:

– dovada a abilitatii de a acoperi costul cursurilor, biletele de avion si costul de trai in Australia (personal precum si al familiei). Costul de trai in Australia aplicat vizei tale de student este AUD$18610. Perioada pentru care trebuie sa dovedesti fonduri financiare depinde de Nivelul de Evaluare aplicat vizei tale de student.

– nivelul limbii engleze; nivelul cerut depinde de Nivelul de Evaluare a vizei de student si este posibil sa ti se ceara sustinerea unui test de limba engleza acceptat. Teste de limba engleza acceptate de catre DIBP (Departamentul de Imigrare al Australiei) cu privire la aplicatia pentru viza de student sunt: IELTS, TOEFL iBT, Pearson PTE, Cambridge ESOL.

– situatia personala din tara ta de origine;

– dovezi ale situatiei academice si ale calificarilor pe care le detii;

HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES te poate asista sa treci prin acest proces.
CONTACTEAZA-NE ACUM