UNIVERSITATI PARTENERE IN AUSTRALIA

HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES este aici sa te asiste pe tot parcursul tau spre Australia, in vederea indeplinirii obiectivului propus, oferind consultanta gratuita.

UNIVERSITATI PARTENERE

HELLO AUSSIE STUDENT SERVICES colaboreaza cu cele mai importante universitati si institutii de invatamant din Australia.

Va prezentam mai jos cateva dintre acestea… 

CQUniversity isi propune sa ofere diversitate si flexibilitate, astfel incat nevoile unice ale fiecarui individ pot fi atinse si depășite. CQUniversity are reputatia de a fi un furnizor excelent de invatamant accesibil tutror. De asemenea, este foarte apreciata pentru angajamentul in domeniul inovarii sociale, cercetare, servicii de sprijinire a studentilor, angajament international, rezultatele absolventilor si o abordare incluziva a invatamantului superior .

In 2015, Times Higher Education World University Rankings 2015-16 a clasat CQUniversity in Top 3% universitati din lume. Aceasta clasare reflecta dedicarea universitatii domeniului cercetarii, pedagogiei si sistemelor de suport pentru studenti.

CQUniversity a adaugat un alt punct important pe lista sa de realizari in 2016, fiind numita printre primele 150 de universitati, sub 50 de ani vechime, de catre Times Higher Education World University Rankings. Pozitia 109, recunoaste in mod oficial excelenta printre universitatile „tinere” din intreaga lume (cele cu varsta sub 50 de ani).

In mai putin de 20 de ani, CQUniversity a reusit sa devina una din marile universitati Australiene, cu peste 20 de campusuri in Australia din care 11 dedicate studentilor internationali.

Programe de licenta oferite

CQUniversity ofera studentilor internationali o serie de programe de licenta (Bachelor degrees) in urmatoarele domenii:
• Business
• Accounting
• Engineering
• Education
• Nursing
• Information Technology

Programe de Master oferite

CQUniversity ofera programe de Master studentilor internationali, in domeii variate precum:
• Business Administration
• Human Resources Management
• Accounting
• International Business
• Engineering
• Information Technology
• Marketing
• Project Management
• Podiatry Practice
• Information Systems

Burse:

CQUniversity este dedicata sa va sustina pe tot parcursul educatiei si formarii dumneavoastra.

Puteti beneficia de accesul la o gama larga de burse partiale, premii si programe de asistenta financiara. Primirea unei burse nu doar ca arata bine pe CV, dar poate deschide usa la mai multe beneficii si oportunitati, cum ar fi contactele din industrie si experienta de munca.

Taxe:

Taxele pot fi mai mici sau mai mari, in functie de programul de studii selectat, deoarece nu toate programele costa la fel.

Programele de licenta (Bachelor degrees) au un cost aproximativ intre AUD$10000 – AUD$11000 pe semestru iar cele de Master intre AUD$11000 – AUD$12000 pe semestru, depinzand de domeniu. Costul mic al dolarului Australian comparativ cu dolarul American si EURO face ca aceste programe sa fie accesibile studentilor internationali.

Federation University Australia sau FedUni este cea mai noua universitate din Australia. Este rezultatul unirii fostei University of Ballarat si a Gippsland Campus of Monash University.

Oferind astfel un numar mai mare de programe educationale, Federation University Australia a fost creata pentru studentii nostri. Fie ca sunteti un student actual sau viitor, din provincie sau de la oras, un student australian sau international , FedUni este axat pe tine si aspiratiile tale.

Cu 5 stele pentru predare de calitate timp de sapte ani la rand – FedUni este locul ideal pentru tine de a invata sa reusesti.

Fiind una din universitatile de 5 stele din statul Victoria, ofera peste 400 de programe – de la cursuri de scurta durata, pana la cursuri de studii superioare si nu numai.

Structura Universitatii:

o Federation Business School
o Faculty of Education and Arts
o Faculty of Health
o Faculty of Science and Technology
o FedUni TAFE
o Federation College

Structura Cursuri:
o Arts, humanities and social sciences
o Business
o Education and Early Childhood
o Engineering
o Information technology
o Nursing, midwifery and healthcare
o Occupational health and safety
o Pathways
o Performing and visual arts
o Psychology
o Science and mathematics
o Sport, outdoor and physical education
o Research
o International

Burse:

Federation University Australia s-a angajat in asistarea studentilor pentru a le reduce constrangerile financiare cu care se confrunta si pentru a-i sprijini in vederea atingerii obiectivele lor de studiu. In fiecare an, se acorda burse si granturi studentilor noi si celor deja inscrisi la cursuri din intreaga scoala secundara, profesionala, universitare si postuniversitare.

Taxe:

Taxele de scolarizare FedUni sunt taxe anuale bazate pe programe. Taxa anuala de scolarizare se bazeaza pe un „study load” (inscriere full-time 120 de puncte de credit sau 1.0 EFTSL) pe an de studiu, daca nu se prevede altfel. Taxele de scolarizare pe care le platiti vor varia in functie de programul de studii selectat si acest „study load”.

Southern Cross University este o universitate vibranta, contemporan australiana cu campusuri frumoase pe Coasta de Aur, Lismore si Coffs Harbour si campusuri in Sydney si Melbourne. In cadrul unversitatii se regasesc studenti din peste 60 de tari din intreaga lume.

Universitatea pune un puternic accent pe student si se mandreste cu calitatea lectorilor sai, dintre care multi sunt recunoscuti ca lideri in domeniile lor.

Southern Cross University este clasata in Top 500 Times Superior Education World University Rankings 2015-16. Universitatea Southern Cross este, de asemenea, printre cele mai bune 150 universitati tinere din lume, conform Times Higher Education. Pentru al treilea an consecutiv, SCU a fost, de asemenea, clasata numarul unu in Australia, pentru sprijinul acordat studentilor internationali, de catre Student Barometer 2015 Survey, si pe locul doi in Australia pentru experienta generala de invatare.

Structura Universitatii:

o SCU College
o School of Arts and Social Sciences
o School of Business and Tourism
o The Hotel School Sydney | Melbourne
o School of Education
o School of Environment, Science and Engineering
o National Marine Science Centre
o Gnibi College of Indigenous Australian Peoples
o School of Health and Human Sciences
o School of Law and Justice

Structura Cursuri:

o Business
o Creative and Performing Arts
o Education
o Environment, Science and Engineering
o Health and Human Sciences
o Humanities and Social Sciences
o Indigenous Studies
o Information Technology
o Law and Justice
o SCU College and Preparatory
o Tourism and Hospitality

Burse:

Universitatea Southern Cross ofera o gama larga de burse pentru studii universitare, postuniversitare si studenti indigeni australiani, precum si pentru studentii dezavantajati. Exista, de asemenea, burse disponibile pentru a va ajuta sa studiati in strainatate pentru o perioada scurta de schimb international de studenti.

Bursele variaza in prezent intre 600 AUD si 25.000 AUD, iar baza de selectie variaza foarte mult.

Taxe:

Taxele percepute de la studenti difera in functie de programul de studii ales.

TOP este cea mai apreciata universitate privata de business si drept din Sydney.

Fiind una dintre cele mai bune institutii de invatamant superior privat din Australia, TOP se angajeaza sa ofere cea mai buna experienta de invatare pe durata studiilor de business sau drept in campusul lor NSW. TOP isi propune sa ofere studentilor sai abilitatile si cunostintele necesare pentru o cariera de succes.

Din 2001, TOP a livrat programe educationale adaptate in mod special sa se concentreze pe cursuri de afaceri si de drept pentru studentii sai. Intreaga echipa de la TOP lucreaza neobosit pentru a se asigura ca curriculum-ul faciliteaza o implicare pozitiva, interactiunea cu studentii si formarea acestora indiferent de domeniul de studii ales. Ca rezultat, dau studentilor posibilitatea de a deveni lideri in afaceri, drept si alte industrii – specialisti care au construit succes pe o fundatie de experiente de invatare de calitate.

Structura Universitatii:

School of Law – 3 zone de studiu:
o International
o Trade and commerce
o Accounting and business

School of Business

Programe undergraduate:
o Diploma of Business
o Diploma of Applied Finance and Accounting
o Bachelor of International Business
o Bachelor of Applied Finance and Accounting

Programe postgraduate:
o Graduate Certificate in Accounting
o Graduate Certificate in Business Management
o Graduate Certificate in Business Research
o Graduate Diploma of Accounting
o Graduate Diploma of International Business
o Graduate Diploma of Marketing and Public Relations
o Master of Professional Accounting
o Master of Professional Accounting and Business
o Master of International Business
o Master of Marketing and Public Relations
o Master of Business Research

Burse:

TOP ofera o gama variata de burse de studiu, ce pot fi impartite in 5 categorii: ACADEMIC MERIT/LEADERSHIP, FINANCIAL NEED, INDIGENOUS, PROFESSIONAL SUPPORT, INTERNATIONAL SCHOLARSHIPS.

Taxe:

Taxele percepute de la studenti difera in functie de programul de studii ales.

Academies Australasia cred in ideea ca alegerea corecta a cursului este cel mai important pas pentru cariera ta viitoare. Academies Australasia este un grup de colegii care ofera peste 248 de calificari in campusurilor lor din Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Perth si Singapore. Echipa lor de profesori profesionisti si personalul prietenos este cu tine la fiecare pas, oferind sprijin studentilor si facilitati excelente.

Studentii lor provin din peste 122 de tari. Aceasta populatie a studentilor diversa creeaza o experienta de invatare cu adevarat unica.

Structura Universitatii:

Sydney
– Academy of English (English) [Including Academy of English (Blue Mountains)]– Academies Australasia Institute (Vocational)
– Australian International High School (Senior High School)
– Australian College of Technology (Vocational)
– Benchmark College (Vocational)
– Clarendon Business College (Vocational)
– College of Sports and Fitness (Vocational)
– Supreme Business College (Vocational)

Melbourne
– Academies Australasia Polytechnic (Higher Education. Also English and Vocational)
– Discover English (ELICOS)
– Skills Training Australia (Vocational)
– Spectra Training (Vocational)
– Vostro Institute of Training (Vocational)

Brisbane and Gold Coast
– DFL Education (Vocational)
– Brisbane School of Hairdressing
– Gold Coast School of Hairdressing
– Brisbane School of Beauty

Structura Cursuri:
Sydney:
English / Senior High School /Accounting / Early Childhood Education and Care / Information Technology / Management /Marketing / Sports & Fitness /Tourism & Guiding / Travel & Tourism and Tourism and Hospitality Management
Melbourne:
English / Accounting / Commerce/ Early Childhood Education and Care / Information Technology /Management / Tourism & Hospitality Management
Brisbane:
English / Management / Travel & Tourism
Taxe:

Taxele percepute de la studenti difera in functie de programul de studii ales.

Infiintata in anul 1982 de catre John Martin Cass, JMC Academy a fost fondata initial in Sydney pentru a satisface cererea de personal calificat in domeniul tehnologiei de divertisment. Din prima zi, JMC Academy a fost prima institutie de invatamant privata din Australia care a oferit calificari acreditate in domeniile Audio Engineering, televiziune digitala si multimedia.

Investitiile in imbunatatirea continua a facilitatilor si a noilor tehnologii este o prioritate cheie. Relatiile de lunga durata cu furnizorii de renume, din industrie, le-au permis sa-si onoreze promisiunea de a mentine cele mai inalte standarde si upgradarea continua a facilitatilor.

Structura Cursuri:
o Animation
o Audio Engineering & Sound Production
o Contemporary Music & Performance
o Digital Design
o Entertainment Business Management
o Film & Television Production
o Game Development
o Songwriting
o VET & Pathways

Burse:

Pentru a se asigura ca toti viitorii studenti pasionati au oportunitatea de beneficia de dotarile tehnice oferite de JMC Academy si pot sa isi urmeze talentul lor la cel mai inalt nivel posibil, universitatea ofera pana la 8 burse pentru programele undergaduate din fiecare campus, acoperind un an de studiu pentru oricare din cursurile oferite. Bursa oferita nu acopera insa cheltuielile cu cartile, software, consumabile, papetarie, cazare.

Taxe:

Taxele percepute de la studenti difera in functie de programul de studii ales.

Contacteaza unul din consultantii HELLO AUSSIE pentru a-ti recomanda un program de studiu potrivit pregatirii tale si obiectivelor tale educationale.